tiistai 2. syyskuuta 2014

Uusi paikka ja uudet kujeet....

Aloitin siis eilen Keljon Taloustalossa ja olin siellä 9-15.
Ihmettelin hiukan kun kukaan ei kertonut mitään mistä aloittaa yms.
Joten otin vaa työkseni viikata paidat nätisti paikoilleen, sitten kun ahkeruuteni huomattiin,
sain järjestellä leluosaston.
Katselin hiukan mitä siellä myytiin...siirsin kaikki pehmolelut samaan paikkaan ja nekin asettelin mahdollisimman näytille,toin "piilossa" olevia näkyvämpiin paikkoihin ja muutenkin hyllyn järjestys muuttui.

Tänään :

Aloitin aamulla 8. Ja laitoin toisen työntekijän kanssa pihalle olevat kukat esille, katsoin päättyneet kamppanjat että oliko niitä jatkettu vai otetaanko "alennus" laput pois. Tarkistelin hintoja ja tein hintalappuja ja julisteita. Hintalaput hyllyille ja julisteet tulostettiin vaan suoraan koneelle, julisteissa tarkistettiin vaan että kaikki kirjoitus mahtuu. Sitten laitoin paljon sukkia koko järjestykseen ja kiinnitin tarjouslaput siihen.

Huomenna meen taas 8 ja pääsen 14 pois :) Ens viikolla on sitte 13-19 ja lauantaina 10-16,mutta näkeehän vähän erinlaista...

Ja vähän muuta tähän myös....meille tuli uusi perheenjäsen...synttärilahjani :)
About kuukauden meillä ollut maaliskuussa syntynyt sakemanni poju Paavo <3
Se se saa aamulla ylös ja kun kotiin tulee saa aina jotain siivota... :)
On siis sisäsiisti.... :D

1 kommentti:

  1. Hienoa, että teet myös lauantaivuoroja, sillä se eroaa kovasti arkipäivistä. Kuten varmasti olet jo itsekin huomannut, niin arkisin on paljon hyllyttämistä ja viikonloppuisin keskitytään asiakkaisiin ja myymälän ylläpitoon.

    -Heini

    VastaaPoista